Sponsoring

 • Kinderhulp Dominicaanse Republiek

  MAPD Advies sponsort Kinderhulp Dominicaanse Republiek. Deze organisatie zet zich in om kinderen naar school te laten gaan. Bij voorkeur vanuit hun eigen thuisbasis. Als die thuisbasis veilig en liefdevol is heeft het kind de meeste kansen op te groeien. 

  ‘Help voor de mensen van morgen het kind van vandaag’ is een Dominicaans motto waar Kinderhulp aan werkt. 

  De visie en de doelstellingen van Kinderhulp Dominicaanse Republiek sluiten naadloos aan bij de visie van MAPD Advies: Ruimte creëren om te leren, om te groeien, om te worden wie je bent. 

  In welvarende landen zijn daarvoor bevlogen begeleiders en deskundige  leerkrachten nodig. Is Gepersonaliseerd Onderwijs de basis. Zijn krachtige bestuurders voorwaarde voor succes. En zijn gebouwen die het gewenste proces faciliteren een pré. 

  In ontwikkelingslanden is op de eerste plaats veiligheid voor het kind nodig, een gebouwtje waar onderwijs gevolgd kan worden en een aantal betrokken leraren. Wanneer er ook nog leermiddelen beschikbaar zijn kunnen kinderdromen gerealiseerd worden.

  Daar draagt MAPD Advies graag haar steentje aan bij.

 • Sponsoring Racing Team Donders

  MAPD Advies is sponsor van het Donders Racing Team, bestaande uit Daan, Michiel en Marc Donders. 

  MAPD Advies staat voor Ruimte.

  De tweelingbroers Daan en Michiel Donders uit Enschede pakken op de motorbaan de Ruimte met hun motoren.

  Het Racingteam rijdt in de Open Wegrace Cup (OW Cup) van het CRT in het klassement NK ProCup 600 (2015). Zij rijden op Honda CBR 600 RR (standaardmotor). Daan met het startnummer 89 en Michiel met het startnummer 61. 

  De zoon van Daan en neef van Michiel, Marc Donders, pakt zijn Ruimte op de Kartbaan.

  ‘Individueel’ de Ruimte nemen met motor- en kartsport is een dure hobby. Als MAPD Advies dragen we graag een steentje bij aan deze amateursport.

Onderwijs en Ruimte